Orange System -järjestelmä, lämmitysputket ja esivalmisteet

Finaquatherm Oy on maailman johtavan muoviputkivalmistajan Aquatherm GmbH:n maahantuoja ja toimittaja Suomessa. Kauttamme saat muun muassa Orange System -järjestelmän sekä kaikki valmistajan lämmitysputket ja esivalmisteet nopeasti toimitettuna ympäri Suomen. Lue lisää ja ota yhteyttä, niin laitetaan tilaus tulille.

Yhteydenotto

Orange System

Aquatherm Orange System on todellinen klassikko, joka on tarkoitettu lämmitysputkeksi suurille pinnoille, kuten teollisuushallien lattioiden, ulkona olevien urheilukenttien sekä jalkakäytävien lämmitykseen ja sulanapitoon. Orange System -järjestelmän etuja ovat muun muassa hyvä kestävyys erilaisissa ympäristöissä ja lämpötiloissa sekä hyvä joustavuus ja happitiiviys, joka saavutetaan käyttämällä tehokasta DIN 1264 EVOH -pinnoitusta. Monipuolista Aquatherm Orange System -järjestelmää voidaan käyttää myös jäähdyttimen kytkentäputkena.

Lue lisää

Esivalmisteet

Aquatherm suunnittelee ja valmistaa erikoiskomponentit omalla verstaallaan asiakkaan spesifikaatioiden mukaan, ja lähettää ne asennusvalmiina suoraan asennuspaikalle asiakkaan antamaan osoitteeseen. Aloittaakseen työn tehdas tarvitsee asiaan liittyvän tiedon, 3D-piirroksen ja/tai skitsin, jossa on tarvittavat mitat. Koko prosessin aikana tehtaan asiantuntijat ovat asiakkaan apuna ja neuvonantajana. 

Esivalmistuksen etuina ovat nopeat asennusajat sovitettuna tiukkoihin aikatauluihin sekä painon säästö verrattuna metalliputkiin. Tuotteet tulevat tehtaalta siisteinä ja puhtaina kokonaisuuksina. Esivalmisteille annetaan laaja ja kattava takuu, sekä materiaalille että työlle kulloiseenkin kohteeseen.

Lue lisää
yhteydenottokuvake

Finaquatherm Oy maahantuo ja toimittaa huippulaadukkaat lämmitysputket sekä esivalmisteet monipuolisiin käyttökohteisiin ympäri Suomen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteydenotto