Monipuoliset PP-RT-putket

Finaquatherm Oy maahantuo ja toimittaa saksalaisen Aquatherm GmbH:n huippulaadukkaat ja monipuoliset PP-RT-putket kaikkialle Suomeen. Lue lisää Aquatherm Green Pipe- ja Blue Pipe -tuotteista ja ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja. Voit myös jättää tarjouspyynnön tarvitsemistasi valmiskomponenteista, ja me palaamme asiaan kilpailukykyisen tarjouksen kera.

Yhteydenotto

Green Pipe

Vihreä Polypropylen Fusiolen® PP-R- ja PP-RP-putki sopii erinomaisesti käytettäväksi sekä kylmän että kuuman juomaveden kanssa. Lisäksi putki soveltuu käytettäväksi lämmitys- ja jäähdytysputkena esimerkiksi laivoissa, urheilutiloissa, taloliittymissä, kuumavesiboileriliitoksissa ynnä muussa vedenjakelussa. Aquatherm Green Pipe on myös erinomainen putki viljelyksillä, kasvihuoneissa ja teollisuuden monipuolisissa tarpeissa. Putken halkaisija on 16 - 630 mm. Lue lisää valmistajan sivuilta tai ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisätietoja.

Lue lisää

Blue Pipe

Aquatherm Blue Pipe on kehitetty erityisesti erilaisille nesteille, juomavesi pois lukien. Putki soveltuu käytettäväksi laaja-alaisesti erilaisille lämmitys- ja jäähdytysnesteille sekä erilaisissa teollisuusputkistoissa lämpötila-alueella –30 °C – +90 °C, jopa kemiallisesti aggressiivisissa putkistoissa. Putki ja putkenosat eivät ruostu, sillä raaka-aine on 100 % korroosionkestävä. Blue Pipe voidaan tarpeen mukaan toimittaa myös lisätyllä happitiiveydellä, tyyppi OT, jossa uloin lisäkerros täyttää DIN 4726 -happitiiviysvaatimukset. Putkiliitoksissa käytetään samoja liitososia kuin Green Pipessä. Blue Pipe-putken halkaisija on 20 - 630 mm.

Lue lisää

Blue Pipe TI

Aquatherm Blue Pipe TI on valmiiksi eristetty putki kaukokylmäputkistoihin ja aluelämmitysputkiin. Putkea on saatavana aina DN 300 -kokoluokkaan asti ja sen halkaisija on 32 - 355 mm. TI-putkella on hyvät eristysominaisuudet, pieni pitkittäinen pituuden muutos, hyvä kemiallinen kestävyys ja se on erittäin kevyt. Putkessa ei muodostu korroosiota ja tuotteella on matala hiilijalanjälki.

Lue lisää

Työntöliitos – Push Fit Fittings

Nopea liitos minuuteissa, elinikäinen varmuus. Vuotamaton liitos vain muutamassa minuutissa. Uusi Aquatherm työntöliitos on yksinkertainen, nopea ja varma liitos Aquatherm-putkille.


Liitos sopii jäähdytykseen, lämmitykseen ja teollisuuden prosesseihin. Yksinkertaisen työntöliitoksen ansiosta liittäminen on 40 % nopeampaa kuin fuusioliitos lämmittämällä.
Työkalumäärä on pienempi ja työtä voidaan tehdä säästä riippumatta, jopa alle 0 °C lämpötilassa vaikkapa räntäsateessa.

Lisäksi liitos voidaan tehdä ahtaissa tiloissa, esimerkiksi katon rajassa. Liitososat on valmistettu Fusiolen PP-RCT-raaka-aineesta ja käyttöalue sopii nesteille lämpötilan ollessa 0 °C - + 95 °C. Ne on testattu instituutissa IMA, Dresden, DIN EN ISO 15874.


Näin tehty putkisysteemi on korroosiovapaa ja sallii täyden paineen
putkistossa välittömästi ilman odotusaikoja. Liitoskohdassa ei ole supistusta, ja työntöliitosta voidaan käyttää normaaleissa ja UV-suojatuissa Aquatherm SDR 11 - ja SDR 17,6 -luokan putkissa putkien kokoalueella 90 mm – 450 mm. 

Lue lisää
puhelinluurikuvake

Tilaa PP-RT-putket alan johtavalta valmistajalta. Finaquatherm Oy maahantuo ja toimittaa laatuputket asiakkaille ympäri Suomen.

Ota yhteyttä