Aquatherm Red Pipe- ja Black System -järjestelmät

Finaquatherm Oy on alansa johtavien, saksalaisten Aquatherm-putkien maahantuoja Suomessa. Tilaa meiltä huippulaadukkaat Red Pipe- ja Black System -järjestelmät kohteeseesi omien mittojesi mukaan. Lue lisää tuotteista ja ota yhteyttä – laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen.

Yhteydenotto

Red Pipe

Punainen Aquatherm Red Pipe putki on kehitetty käytettäväksi erityisesti sprinklerijärjestelmissä. Putkiin ja putken osiin on tehty oma paloturvallinen ja sertifioitu raaka-aine, Fusiolen® PP-R FS. 

Materiaali täyttää DIN 4102-1 -standardin, rakennusmateriaali B1. Red Pipe -putkilla ja -putkenosilla on lisäksi VdS-hyväksyntä, ja ne tarjoavat erittäin korkean turvallisuusasteen. Putkissa ei muodostu korroosiosta johtuvia suutinvikoja, ja putki on todella kevyt verrattuna vastaavan kokoisiin metalliputkiin. Putki on halkaisijaltaan 20 - 160 mm. 


Red Pipe -putkien asennus on helppoa ja nopeaa. Putkien liitokset ovat täysin vuotamattomia fuusioliitoksia, jotka eivät vaadi erillisiä tiiviste-elementtejä. Lue lisää Red Pipe -putkista valmistajan sivuilta tai ota meihin yhteyttä. Vastaamme mielellämme tuotteita koskeviin kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Lue lisää

Black System

Aquatherm Black System on monipuolinen, moneen kertaan palkittu, valmiiksi tehty lämmitys- ja jäähdytysverkko suuriin ja pieniin pintoihin. Sekä lattiaan, kattoon että seiniin vaivattomasti asennettavissa oleva verkko on valmistettu Fusiolen® PP-R -raaka-aineesta ja on siten helppo yhdistää muuhun Aquatherm-putkistoon ilman erikoisjärjestelyjä. 

Black System -verkot on vaivatonta liittää suuremmiksikin pinta-aloiksi. Tuote sopii erinomaisesti esimerkiksi saneerauskohteissa kosteiden tilojen lattialämmitykseksi, ja sitä voidaan käyttää myös kasvihuoneissa lämmitysalustana. Edistyksellisen ohjaustekniikan ansiosta Black System -järjestelmä mahdollistaa merkittävän energiansäästön.

Lue lisää
puhelinkuvake

Tilaa Aquatherm Red Pipe- ja Black System -järjestelmät Finaquatherm Oy:ltä ja varmista onnistumisesi. Toimitamme kaikkialle Suomeen.

Ota yhteyttä